Zwangerschap

De zwangerschap is een bijzondere tijd, die gepaard gaat met veel (lichamelijke) veranderingen. Niet alleen je buik groeit, maar ook je stofwisseling, ademhaling en huid veranderderen.

Ondersteuning zwangeren

Om fit te blijven tijdens de zwangerschap of om er, nadat jouw kindje geboren is, weer helemaal bovenop te komen, organiseert Oefentherapie Beweeg-wijs in Boxmeer groepslessen. Wil je meer informatie over de inhoud van de cursus? Klik dan hier.

Wanneer je last hebt van specifieke lichamelijke klachten, raden wij daarnaast een individueel traject aan. Wil je meer weten over de behandelmogelijkheden van bekkenklachten tijdens en na de bevalling? Klik dan hier.

Samenwerking

Oefentherapie Beweeg-wijs werkt samen met TouchLife Massagepraktijk Boxmeer. Jolanda van TouchLife verzorgt een les na de bevalling binnen het groepsprogramma. Tijdens deze les geeft Jolanda informatie over babymassage en babyyoga en is er ruimte om het te oefenen. 
Kies je voor een individueel behandeltraject bij Oefentherapie Beweeg-wijs? Dan krijg je daarbij een gratis massage bij TouchLife. Bekijk www.touchlife.nl voor meer informatie. 

Om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft Oefentherapie Beweeg-wijs regelmatig contact met de verloskundigenpraktijk in Boxmeer.

Heb jij vragen over de groepslessen of de individuelle behandeling?

Neem vrijblijvend contact op.