Referenties

Denise"Je gaat aan de slag met je eigen klachten en wordt daarin gecoacht door de therapeut, wie een hele fijne manier van omgaan heeft. Erg open, waardoor je je volledig op je gemakt voelt. Mijn klachten waren snel verholpen door de juiste oefeningen die ik zowel thuis als in de sportschool kan toepassen. Daarnaast werd er gekeken naar de juiste houding die past bij dagelijkse situaties, waardoor het super goed toepasbaar is! Een echte aanrader. Ontzettend tevreden over het proces en het bereikte resultaat."

Harm "Enorme deskundigheid. Mijn klachten waren snel verholpen. De Oefentherapeut heeft enorm geholpen. Adviseer zelf nu ook vrienden en familie voor een preventief bezoek. Met de juiste houding en oefeningen is het beter voorkomen dan genezen.
Zeer prettige en deskundige zorgverlener. Mijn klachten werden zeer gericht en doeltreffend behandeld. Ik kan Mw. Claassen bijzonder aanbevelen!"

Mieke "Ik ben vorig jaar bij oefentherapie beweegwijs terecht gekomen nadat ik last had van mijn spieren tussen mijn schouderbladen. Omdat ik een verkeerde houding had werd ik doorverwezen naar een oefentherapie. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een praktijk in mijn buurt. Toen ik op de site van Oefentherapie Beweeg-Wijs terecht kwam sprak het me al gelijk aan. Er stond een stukje bij over Jessy. Dat verhaaltje maakte het gelijk al een stuk persoonlijker. Omdat ik ook graag als persoon ergens terecht kom en niet als patiënt nummer 5 heb ik ook gekozen voor deze praktijk. De behandelingen werkte voor mij al snel en ik kreeg goede en handige tips. Er werd eerst gekeken naar mijn houding en wat daarin fout zat. Daarna kreeg ik elke week nieuwe oefeningen. De oefeningen die ik het best vond werken herhaalden we dan elke week om te kijken of ik ze nog goed uitvoerden. Als ik een oefening niet goed vond werken werd deze er gewoon tussenuit gehaald. Als er iets was kon ik ook altijd bellen en dan werd er met me mee gedacht. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om naar deze praktijk te gaan."

Hannie "Ik ben Hannie, ik heb al 10 jaar last van mijn rug. Sinds vier jaar zitten er zenuwen beknelt in de ruggenwervel hierdoor heb ik veel last van mijn benen en rug.
Via de neuroloog ben ik doorverwezen naar mensendiecktherapie, omdat gewone therapie bij mij niet hielp.
Ik ben ruim een jaar geleden terecht gekomen bij Jessy. Jessy is heel duidelijk in de behandelingen en in de oefeningen die je krijgt, ze is heel rustig en geeft vooral hele goede tips die je in je dagelijkse bezigheden goed kunt toepassen.
Vooral de houding en het oprekken van de spieren is voor mij heel erg belangrijk en dit heb ik bij Jessy geleerd.
Al met al ben ik blij dat ik bij Jessy terecht ben gekomen."

Tine "Jessy Claassen is een zeer deskundige therapeut. Ze laat zien en horen dat ze een brede kennis bezit. Haar manier van werken is prettig en verloopt empathisch. Haar luisterhouding is goed en kan oplossingsgericht denken en handelen."

Anne -"Goede ervaring bij het verbeteren van mijn houding en verhelpen van rugklachten. De therapeute is prettig in omgang en geeft heldere uitleg. Je leert waar een oefening voor is en deze zelf toe te passen. Handige tips en tricks gekregen voor toepassing in het dagelijks leven."

Esther -"Jessy is een sympathieke, kundige dame. Zij heeft mij erg goed geholpen met mijn klachten. Zij heeft mij op een duidelijke en praktische manier verschillende oefeningen aangereikt waar ik snel en gemakkelijk mee aan de slag kon. Inmiddels ben ik dan ook klachtenvrij. Ik kan Jessy bij iedereen aanbevelen."