Media

Een gewoonte, zoals je houding en manier van bewegen te veranderen omdat je bijvoorbeeld rug-, nek- of schouderklachten hebt, is makkelijker gezegd dan gedaan. Wil je veranderen dan heb je bewustwording, kennis, bepaalde (lichamelijke) vaardigheden en wilskracht nodig. De Oefentherapeut kan hierin een belangrijke rol innemen.                                 
Op deze site kun je informatie en materiaal rondom houding en bewegen vinden, want gezond bewegen kun je leren.
Voor vragen en advies neem contact op.

Video´s

Dagelijkse handelingen zoals bijvoorbeeld staan, zitten en bukken kunnen leiden tot klachten. Met behulp van deze video´s wordt gewerkt aan jouw bewustwording en vergroot je jouw kennis. Je gaat erover nadenken hoe je dagelijks beweegt en kun je werken aan het veranderen van je gewoonte. De wilskracht heb je nodig om het op lange termijn te blijven doen.
Heb je naar aanleiding van deze video´s nog vragen of wil je persoonlijk advies om echt te kunnen veranderen? Neem dan contact op.

Oefeningen

De Oefentherapeut biedt een veelvoud aan oefeningen. De oefeningen hebben verschillende doelen en ondersteunen om jouw doel te bereiken.
Ervaar je wel eens klachten aan je rug of een strak gevoel van de nek? Probeer dan eens deze oefeningen.
Kom je er alleen niet uit of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op.

Ontspanning

Ontspanning en inspanning; twee belangrijke onderdelen in het dagelijks leven. Maar vaak ontbreekt het aan ontspanning en haasten wij van de ene naar de andere afspraak. Nauwelijks tijd voor jezelf en je lichaam? Neem de tijd.
Merk je dat je steeds blijft `hangen´ in de spanning? Neem dan contact op.