De therapeut, Jessy Claassen

Mijn naam is Jessy Claassen, aangenaam kennis te maken! Ik ben geboren in Duitsland en daar woon ik nog steeds. Mijn moeder is Nederlands en daarom ben ik tweetalig opgevoed, al kun je aan mijn accent toch nog wel horen dat ik Duitse ben.

Al sinds een snuffelstage op de middelbare school wist ik wat ik wilde worden: oefentherapeut. Er was alleen één klein probleem;  in Duitsland is oefentherapie nog geen erkende paramedische discipline. Daarom besloot ik de opleiding Oefentherapie Cesar te volgen in Utrecht. In 2015 mocht ik mijn diploma ophalen. Een mijlpaal! Ondanks alle bloed, zweet en tranen die ik erin stopte om het vak alsnog erkend te krijgen in mijn thuisland, lukte me dit helaas niet. Maar mijn mooie beroep opgeven, was geen optie. In januari 2017 nam ik daarom Oefentherapie Beweeg-wijs in Boxmeer over en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Wat mij vooral bevalt aan het vak van oefentherapeut, is dat de patiënt zelf actief aan de slag gaat met een klacht. Ik wil samen zoeken naar de juiste oplossing, iemand begeleiden in het proces van bewustwording en verandering, mensen helpen, ondersteunen en zelfstandig maken. Mijn ambitie is om mensen te helpen hun doelen te bereiken op het gebied van lichaamshouding, beweging en het voorkomen en verminderen van klachten.

Heb jij ook doelen op het gebied van houding, beweging of klachten die je wilt verminderen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kwaliteit:

Om de kwaliteit de waarborgen sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (nummer:49100420393. Daarnaast ben ik lid van de beroepsverening VvOCM, om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het vak.

Dit zeggen anderen over mij:

`Zeer prettige en deskundige zorgverlener. Mijn klachten werden zeer gericht en doeltreffend behandeld. Ik kan Mw. Claassen bijzonder aanbevelen!´

`Erg open, waardoor je je volledig op je gemakt voelt.´

Klik hier voor meer referenties.

Jessy Claassen

De therapeut, Jessy Claassen

Contact opnemen met Jessy Claassen